Mayam Ulei de Neem M-1065, 50 ml

De la 13,30 lei (2 oferte)

Prețul minim nu s-a schimbat de 30 de zile
2,90 lei diferență între oferte
Anunță-mă pe email când scade prețul
Lasă prima recenzieActualizat acum 10 ore

Prețuri de la

13,30 Lei
13,30 Lei
springfarma.com
Vezi oferta
16,20 Lei
vegis.ro
Vezi oferta

📈 Monitorizare istoric preț ultimele 30 zile

Minim
13,30 lei
Maxim
16,20 lei
Mediu
14,75 lei
Preț minim zilnic
Preț maxim zilnic

Analiza prețului

Cel mai mic preț monitorizat este acum 13,30 lei, la SpringFarma. Prețul minim monitorizat se menține la acest nivel de 30 de zile.

Între ofertele monitorizate este o diferență de 22%, adică 2,90 lei. Monitorizăm 2 oferte de la furnizori diferiți pentru Mayam Ulei de Neem M-1065, 50 ml.

Prețul minim monitorizat a fost stabil în această perioadă. O alertă setată mai jos te anunță imediat ce apare o reducere.

Datele se referă doar la magazinele monitorizate de FarmaMonitor și se actualizează zilnic.

📊 0 utilizatori monitorizează acest produs | 59 alerte active pe site
Seteaza o alerta de pret ca sa nu ratezi reducerile
🔔

Alertă Preț

Vrei să știi când scade prețul? Setează o alertă și te anunțăm!
ℹ️ Prețul actual minim: 13,30 lei
💡 Vei primi un email de confirmare mai întâi
Pentru dezabonare, folosește linkul din emailul de alertă.

Uleiul de neem este renumit pentru proprietatile sale puternic antiparazitare, antibacteriene si insectifuge. Datorita compozitiei sale speciale, este utilizat in cosmetica pentru ingrijirea pielii cu probleme: acnee, eczeme, psoriazis, infectii, negi, herpes, paduchi, micoze. Neemul a fost folosit in India din timpuri stravechi si este mentionat in textele antice ca fiind un arbore scaru, ”tamaduitorul tuturor bolilor”. In medicina ayurvedica uleiul de neem este folosit ca panaceu universal. O serie de publicatii stiintifice confirma eficacitatea uleiului de neem contra bacteriilor, parazitilor si insectelor. Uleiul de Neem este exceptional de bogat dar are un miros greu. Pentru a atenua mirosul, acesta va trebui combinat cu alte uleiurivegetale si/sau uleiuri esentiale de citrice sau menta de pilda. Este indicat sa se prepare intai o cantitate mica din produsul propus, pentru a testea tolerata mirosului destul de neplacut si persistent. Metoda de obtinere: presat la rece din fructe si seminte La temperatura camerei este vascos, cu aglomerari si usoare sedimente, miros puternic relativ respingator, culoare brun-verzuie. La o usoara incalzire, se fluidifica.  Proprietatile uleiului de neem: antibacterian puternic antifungic potent antiparazitar pentru piele si scalp regenerarator cutanat repulsiv pentru capuse, muste, tantari si purici inhibitor reproductiv pentru insecte si paraziti insecticid pentru uz casnic, agricol si veterinar ierbicid pentru uz agricol Ingrediente (INCI): melia azadirachta fruit/seed oil* *ingredient certificat ecologic Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT Avertisment: proprietatile, indicatiile si modul de utilizare al produselor prezentate sunt bazate pe literatura de specialitate disponibila in carti, publicatii stiintifice, site-uri web de referinta in fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetica si chimie cosmetica, si pe documentatia primita de la producator/furnizor. Cu toate acestea, aceste informatii sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie in niciun fel informatii medicale si nu angajeaza responsabilitatea noastra. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte si pulberi de plante in scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic. Mod de depozitare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina. A nu se lasa la indemana copiilor! Tara de origine: India


Descoperă mai multe la FarmaMonitor

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Păreri

Recenzii

Nu există comentarii încă.

Lasă o părere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *