Mayam Ulei de Struguri M-1268, 100 ml

De la 13,90 lei (2 oferte)

Prețul minim nu s-a schimbat de 30 de zile
3,75 lei diferență între oferte
Anunță-mă pe email când scade prețul
Lasă prima recenzieActualizat acum 11 ore

Prețuri de la

13,90 Lei
13,90 Lei
springfarma.com
Vezi oferta
17,65 Lei
vegis.ro
Vezi oferta

📈 Monitorizare istoric preț ultimele 30 zile

Minim
13,90 lei
Maxim
17,65 lei
Mediu
15,77 lei
Preț minim zilnic
Preț maxim zilnic

Analiza prețului

Cel mai mic preț monitorizat este acum 13,90 lei, la SpringFarma. Prețul minim monitorizat se menține la acest nivel de 30 de zile.

Între ofertele monitorizate este o diferență de 27%, adică 3,75 lei. Monitorizăm 2 oferte de la furnizori diferiți pentru Mayam Ulei de Struguri M-1268, 100 ml.

Prețul minim monitorizat a fost stabil în această perioadă. O alertă setată mai jos te anunță imediat ce apare o reducere.

Datele se referă doar la magazinele monitorizate de FarmaMonitor și se actualizează zilnic.

📊 0 utilizatori monitorizează acest produs | 59 alerte active pe site
Seteaza o alerta de pret ca sa nu ratezi reducerile
🔔

Alertă Preț

Vrei să știi când scade prețul? Setează o alertă și te anunțăm!
ℹ️ Prețul actual minim: 13,90 lei
💡 Vei primi un email de confirmare mai întâi
Pentru dezabonare, folosește linkul din emailul de alertă.

Este un ulei usor, penetrant, o sursa bogata de compusi fenolici si acid linoleic cu proprietati de regenerare si restructurare cutanata. Emolient, antioxidant si nutritiv, aduce beneficii pielii si parului deopotriva. Uleiul extras din semintele de struguri are un continut ridicat de acid linoleic si compusi fenolici, este adecvat pentru ingrijirea oricarui tip de ten fiind un ulei usor, non-gras. Este apreciat pentru proprietatile de regenerare a pielii, ajuta la mentinerea hidratarii, lupta impotriva radicalilor liberi si a imbatranirii cutanate. Metoda de obtinere: extragere din seminte, urmata de rafinare. Proprietati organoleptice: lichid clar, culoare galben-verzuie, vascozitate redusa, miros neutru Pe piele: absorbtie buna, senzatie uscata Proprietatile uleiului de struguri: regenerator, hraneste pielea in profunzime; antioxidant, lupta eficient impotriva radicalilor liberi; emolient, inmoaie pielea, contribuie la mentinerea hidratarii si elasticitatii pielii; nutritiv al fibrei capilare Ingrediente (INCI): vitis vinifera seed oil Mod de utilizare in cosmetica: este un ulei potrivit pentru toate tipurile de ten, in special pentru cel mixt sau gras; este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele; aplicat pe par, in special pe varfurile uscate, deteriorate; combinat cu alte uleiuri vegetale si uleiuri esentiale, pentru masaj facial sau corporal; ca ingredient pentru prepararea de creme si seruri de ingrijire a tenului; ca ingredient pentru creme, balsamuri, lapte sau unt de corp; ca ingredient pentru prepararea de masti, creme si balsamuri de par Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, de preferinta sub 19°C, ferit de lumina directa Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic Tara de origine: Franta


Descoperă mai multe la FarmaMonitor

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Păreri

Recenzii

Nu există comentarii încă.

Lasă o părere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *