Mayam Ulei de sofranel M-1391, 100 ml

De la 12,40 lei (2 oferte)

Prețul minim nu s-a schimbat de 30 de zile
3,10 lei diferență între oferte
Anunță-mă pe email când scade prețul
Lasă prima recenzieActualizat acum 4 ore

Prețuri de la

12,40 Lei
12,40 Lei
springfarma.com
Vezi oferta
15,50 Lei
vegis.ro
Vezi oferta

📈 Monitorizare istoric preț ultimele 30 zile

Minim
12,40 lei
Maxim
15,50 lei
Mediu
13,95 lei
Preț minim zilnic
Preț maxim zilnic

Analiza prețului

Cel mai mic preț monitorizat este acum 12,40 lei, la SpringFarma. Prețul minim monitorizat se menține la acest nivel de 30 de zile.

Între ofertele monitorizate este o diferență de 25%, adică 3,10 lei. Monitorizăm 2 oferte de la furnizori diferiți pentru Mayam Ulei de sofranel M-1391, 100 ml.

Prețul minim monitorizat a fost stabil în această perioadă. O alertă setată mai jos te anunță imediat ce apare o reducere.

Datele se referă doar la magazinele monitorizate de FarmaMonitor și se actualizează zilnic.

📊 0 utilizatori monitorizează acest produs | 59 alerte active pe site
Seteaza o alerta de pret ca sa nu ratezi reducerile
🔔

Alertă Preț

Vrei să știi când scade prețul? Setează o alertă și te anunțăm!
ℹ️ Prețul actual minim: 12,40 lei
💡 Vei primi un email de confirmare mai întâi
Pentru dezabonare, folosește linkul din emailul de alertă.

Un ulei bogat in acizi grasi poli-nesaturati, vitamine si antioxidanti, benefic pentru piele prin efectul emolient, nutritiv, regenerator si anti-age. Este util indeosebi pentru pielea uscata, tenul matur, cearcane, pielea afectata de roseata, cuperoza, rozacee si pentru ingrijirea parului.Un ulei bogat in acizi grasi polinesaturati, vitamine si antioxidanti, benefic pentru piele prin efectul emolient, nutritiv, regenerator si anti-age. Este util indeosebi pentru pielea uscata, tenul matur, cearcane, pielea afectata de roseata, cuperoza, rozacee si pentru ingrijirea parului. Are o textura usoara, nu lasa film gras pe piele. Este o sursa bogata de acid linoleic (omega-6), vitamina K, E si antioxidanti. Metoda de obtinere: prin extractie/presare din semintele plantei, urmata de rafinare pentru deceruire si dezodorizare Proprietati organoleptice: lichid uleios clar, culoare usor galbuie, miros slab specific Ingrediente (INCI): carthamus tinctorius seed oil Proprietati: emolient, nutritiv, prezerva stratul lipidic al pielii ajuta la mentinerea hidratarii cutanate actioneaza impotriva cuperozei datorita continutului in vitamina K reduce roseata si contribuie la repararea pielii are textura lejera, se absoarbe usor in piele antioxidant si anti-aging, combate imbatranirea pielii regenerator, restructurant, sporeste elasticitatea pielii protejeaza parul de actiunea radicalilor liberi si de deshidratare hraneste fibra capilara si-i confera un aspect sanatos Recomandari, aplicatii: ingrijirea oricarui tip de ten, in special a celui matur in caz de cearcane, roseata, cuperoza, rozacee ingrijirea pielii uscate, deteriorate, sensibile piele lipsita de elasticitate si fermitate ingrijirea si infrumusetarea parului par uscat, fire deteriorate, caderea parului Mod de utilizare in cosmetica: aplicat ca atare pe pielea proaspat igienizata si inca usor umeda aplicat ca atare pe varful firelor de par uscate, deteriorate in amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esentiale sau diverse extracte in functie de necesitatile pielii pentru formularea de creme si seruri pentru contur de ochi ca ingredient in cremele anti-aging ca ingredient in cremele de zi sau de noapte pentru tenul matur, sensibil sau uscat ca ingredient in crema, lapte sau unt de corp ca ingredient in creme pentru pielea sensibila, deteriorata pentru formularea cremelor cu actiune anti-cuperoza ca ingredient pentru prepararea de creme si seruri capilare, balsam sau masca de par Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, de preferinta sub 19°C, ferit de razele solare Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic Tara de origine: Olanda


Descoperă mai multe la FarmaMonitor

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Păreri

Recenzii

Nu există comentarii încă.

Lasă o părere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *