Ulei de Jojoba, 50 ml

De la 18,20 lei (2 oferte)

Prețul minim nu s-a schimbat de 30 de zile
2,11 lei diferență între oferte
Anunță-mă pe email când scade prețul
Lasă prima recenzieActualizat acum 10 ore

Prețuri de la

18,20 Lei
18,20 Lei
springfarma.com
Vezi oferta
20,31 Lei
vegis.ro
Vezi oferta

📈 Monitorizare istoric preț ultimele 30 zile

Minim
18,20 lei
Maxim
20,31 lei
Mediu
19,26 lei
Preț minim zilnic
Preț maxim zilnic

Analiza prețului

Cel mai mic preț monitorizat este acum 18,20 lei, la SpringFarma. Prețul minim monitorizat se menține la acest nivel de 30 de zile.

Între ofertele monitorizate este o diferență de 12%, adică 2,11 lei. Monitorizăm 2 oferte de la furnizori diferiți pentru Ulei de Jojoba, 50 ml.

Prețul minim monitorizat a fost stabil în această perioadă. O alertă setată mai jos te anunță imediat ce apare o reducere.

Datele se referă doar la magazinele monitorizate de FarmaMonitor și se actualizează zilnic.

📊 0 utilizatori monitorizează acest produs | 59 alerte active pe site
Seteaza o alerta de pret ca sa nu ratezi reducerile
🔔

Alertă Preț

Vrei să știi când scade prețul? Setează o alertă și te anunțăm!
ℹ️ Prețul actual minim: 18,20 lei
💡 Vei primi un email de confirmare mai întâi
Pentru dezabonare, folosește linkul din emailul de alertă.

 Are o compozitie asemanatoare sebumului uman si astfel, o compatibilitate deosebita cu pielea si parul. Patrunde cu usurinta in piele si nu lasa pelicula grasa fiind potrivit pentru orice tip de ten. Protejeaza impotriva deshidratarii, este emolient, intareste bariera hidrolipidica a pielii. Sporeste vitalitatea, supletea si frumusetea parului. Uleiul extras din semintele de jojoba este destul de diferit fata de uleiurile vegetale comune, fiind defapt o ceara lichida. Patrunde in piele intr-un mod interesant si anume prin foliculii de par pe care nu-i blocheaza, se amesteca cu sebumul si formeaza o pelicula fina non-ocluziva, lasand pielea sa respire. Metoda de obtinere: prin presare la rece a semintelor Proprietatile uleiului de jojoba: protector al filmului hidrolipidic al pielii protejeaza pielea de deshidratare emolient si nutritiv in profunzime mentine supletea si elasticitatea pileii echilibrant al secretiei de sebum catifeleaza si netezeste pielea favorizeaza patrunderea principiilor active in piele Cum se foloseste in cosmetica: este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele sau par aplicat pur pe piele pentru demachiere sau ingijire, inclusiv dupa epilare sau barbierit combinat cu alte uleiuri vegetale si uleiuri esentiale, pentru masaj facial sau corporal ca ingredient in compozitii cosmetice: creme, lotiuni, seruri, lapte de corp, unt de corp ca baza pentru formularea compozitiilor de ingrijire a pielii afectate de eczeme, psoriazis, iritatii, in special datorita similitudinii cu sebumul uman nediluat sau combinat cu uleiuri specifice pentru ingrijirea unghiilor si a cuticulelor aplicat pe par ca atare sau ca ingredient pentru masti si creme capilare, balsam de par, ser pentru varfuri ca baza pentru parfumuri uleioase ca baza pentru facilitarea patrunderii in piele a principiilor active din alte ingrediente Date de siguranta: uz cosmetic Prezentare: lichid clar galbui, miros usor caracteristic, vascozitate medie Ingrediente (INCI): simmondsia chinensis seed oil* *ingrediente certificate ecologicProdus cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com Mod de depozitare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina Avertisment: proprietatile, indicatiile si modul de utilizare al produselor prezentate pe site sunt bazate pe literatura de specialitate disponibila in carti, publicatii stiintifice, site-uri web de referinta in fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetica si chimie cosmetica, si pe documentatia primita de la producator/furnizor. Cu toate acestea, aceste informatii sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie in niciun fel informatii medicale si nu angajeaza responsabilitatea noastra. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte si pulberi de plante in scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic. Tara de origine: Panama


Descoperă mai multe la FarmaMonitor

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Păreri

Recenzii

Nu există comentarii încă.

Lasă o părere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *