Mayam Ulei de Rodie M-1067, 10 ml

De la 15,39 lei (2 oferte)

Prețul minim nu s-a schimbat de 30 de zile
Anunță-mă pe email când scade prețul
Lasă prima recenzieActualizat acum 11 ore

Prețuri de la

15,39 Lei
15,39 Lei
vegis.ro
Vezi oferta
16,00 Lei
springfarma.com
Vezi oferta

📈 Monitorizare istoric preț ultimele 30 zile

Minim
15,39 lei
Maxim
16,00 lei
Mediu
15,69 lei
Preț minim zilnic
Preț maxim zilnic

Analiza prețului

Cel mai mic preț monitorizat este acum 15,39 lei, la Vegis. Prețul minim monitorizat se menține la acest nivel de 30 de zile.

Între ofertele monitorizate este o diferență de 4%, adică 0,61 lei. Monitorizăm 2 oferte de la furnizori diferiți pentru Mayam Ulei de Rodie M-1067, 10 ml.

Prețul minim monitorizat a fost stabil în această perioadă. O alertă setată mai jos te anunță imediat ce apare o reducere.

Datele se referă doar la magazinele monitorizate de FarmaMonitor și se actualizează zilnic.

📊 0 utilizatori monitorizează acest produs | 59 alerte active pe site
Seteaza o alerta de pret ca sa nu ratezi reducerile
🔔

Alertă Preț

Vrei să știi când scade prețul? Setează o alertă și te anunțăm!
ℹ️ Prețul actual minim: 15,39 lei
💡 Vei primi un email de confirmare mai întâi
Pentru dezabonare, folosește linkul din emailul de alertă.

Cu proprietati antioxidante forte si un continut remarcabil de substante antiinflamatoare si antiradicalare, uleiul de rodie este o alegere buna pentru aplicatii de combatere a ridurilor, anti-age, de stimulare a regenerarii pielii si sporire a elasticitatii cutanate. Rodia sau marul de granat, este cunoscut pentru calitatile sale nutritionale si medicinale de exceptie. La fel de pretios este insa si uleiul extras din semintele de rodie, bogat in substante antioxidante, polifenoli, fitosteroli si vitamine, ce a devenit recunoscut si apreciat pe buna dreptate ca activ cosmetic cu multiple virtuti. Uleiul din seminte de rodie contine o serie de elemente ce se regasesc rar in uleiurile vegetale utilizate in cosmetica, de pilda acidul punicic (>60%), care conform testelor si studiilor stiintifice promite regenerare tisulara, actiune antimicrobiana si antiinflamatoare, imbunatatirea elasticitatii pielii, sau izomerii CLnA (>15%) ce actioneaza pentru diminuarea degradarii colagenului, reducerea raspunsului inflamator si a efectelor fotoimbatranirii cauzate de expunerea la razele UV. Calitate: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Proprietati organoleptice: lichid clar galbui, miros specific acrisor agreabil Ingrediente (INCI): punica granatum seed extract* and rosmarinus officinalis leaf extract**Ingrediente organice. 100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT Proprietatile uleiului de rodie: antioxidant forte, reduce efectele negative ale proceselor oxidative antiradicalar, lupta impotriva efectelor razelor ultraviolete si a factorilor de mediu antirid, cu actiune de prevenire a formarii ridurilor anti-age, contracareaza efectele si semnele imbatranirii regenerator, restructurant, stimuleaza mecanismele de reparare a pielii emolient, elasticizant, stimuleaza proliferarea keratinocitelor Recomandari, aplicatii: este un produs potrivit pentru toate tipurile de ten ingrijirea tenului, gatului, decolteului si zonei ochilor ingrijirea pielii mature, ridate, imbatranite regenerarea pielii afectate de factori externi: expunerea la soare, arsuri usoare, poluare calmarea si repararea pielii afectate de iritatii, roseata, crapaturi sau dupa epilare tratamente anti-age ingrijirea pielii sensibile, reactive Mod de utilizare in cosmetica: este un ulei bogat si concentrat, se foloseste mai degraba ca un activ cosmetic si nu ca un ulei vegetal obisnuit se poate folosi amestecat cu alte uleiuri vegetale sau ca ingredient in compozitii cosmetice, dozaj indicativ 1 – 10% o picatura adaugata in doza zilnica de crema in preparate emulsionate se incorporeaza de regula la rece, la faza finala ca ingredient pentru prepararea de creme si seruri faciale sau de ingrijire a zonei ochilor ca ingredient pentru prepararea de creme si balsamuri specifice, pentru ingrijirea pieleii deteriorate Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic Tara de origine: Germania


Descoperă mai multe la FarmaMonitor

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Păreri

Recenzii

Nu există comentarii încă.

Lasă o părere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *